Gustav wins
Gustav Höög har de to siste sesongene vært en viktig brikke i Team Coop. Nå har Höög valgt å avslutte sykkelkarrieren og han kan se tilbake på en fantastisk karriere med mange høydepunkter. I år har han tatt nye steg og sikret seg flere seire gjennom sesongen.

Gustav Höög har gjennomført sin beste sesong på sykkelsetet denne sesongen. Han har tatt store steg og utviklet seg til å bli en farlig avslutter i små grupper. Årets sesong er et tydelig bevis på det og har resultert i to UCI seiere. Memorial Phillipe Van Coningsloo var den første seieren i tidlig juni. Han sikret seg også bronsemedalje i det svenske mesterskapet noen uker senere. Gustav sin andre seier kom i august i Hansa Bygg Kalmar GP.

Den gode innsatsen ble belønnet med plass på det svenske landslaget i Europamesterskapet senere i august. Innsatsen hans gjennom sesongen har resultert til at han er nominert til årets svenske syklist 2018. Vi håper dere går inn og stemmer frem Gustav!

Lørdag syklet Gustav Red Hook Crit i Milano, et showløp arrangert og en del av Rockstar Games. Alle syklet på fastnav sykler med singlespeed. Gustav gjorde det godt i den ukjente konkurranseformen og spurtet inn til en godkjent 11. plass.

Vi ønsker å takke Gustav Höög for den gode innsatsen hans gjennom de to årene i Team Coop og ønsker han lykke til i neste kapittel.

Gustav höög

Share