Rytterpresentasjoner kopi 3
Det er med stor glede at vi kan presentere Norgescup vinner, Kristian Aasvold og Trond Håkon Trondsen som en del av rytterstallen for 2019 sesongen. Begge har hatt en strålende første årssesong for oss og vil nå ta fått på andre året som ryttere for Team Coop.

Kristian Aasvold vant Norgescupen sammenlagt og etter offensiv kjøring i NM fellesstarten sikret han seg bronsemedaljen. Kristian har også vist sine sterke kvaliteter i hard løp, der han har vært med å kjempe om seieren mange ganger.

- Jeg har hatt et veldig fint første år hos Team Coop. Jeg har tatt nye steg og har utviklet meg som rytter dette året. Nå får jeg muligheten til å videreutvikle meg med gode rammer i Team Coop også neste år, det gleder jeg meg til sier Kristian

 

Trond Håkon Trondsen vant Scandinavia Race in Uppsala tidlig mai og var langt fremme i spurtetappene under Tour Of Norway. Trond Håkon har sikret seg mange gode resultater som følge av den sterke avslutningen han har. Vi gleder oss til å se mer av det neste sesong

- Det har vært positivt for utviklingen min å komme til Coop. Det har vært en veldig god sesong der jeg har stabile toppresultater gjennom hele sesongen. For neste år blir målet å omgjøre noen av disse toppresultatene til flere seire sier Trond Håkon Trondsen som gleder seg til neste sesong.

Share