20180617 1434050 kopi
Det ble ikke den avslutningen som norgesmesteren fra gatelpøpet så for seg. Etter at undersøkelser påvist kyssesyke, tvinger det den talentfulle spurteren fra Stavanger til å avslutte sesongen noe tidligere enn planlagt.

Det var under forrige Belgia opphold at jeg ble slått ut av sår hals. Jeg tok noen prøver når jeg kom hjem og fikk dessverre påvist symptomer på kyssesyke. Heldigvis var det i en startfase, så jeg har ikke kjørt med det over lengre tid i kroppen. Jeg fikk en temmelig sterk reaksjon med hovne mandler og vanskeligheter med å snakke. Nå er jeg på bedringens vei, sier Erlend Blikra.

20180617 163754 kopi 

Erlend Blikra kan se tilbake på en sesong med gode oppturer. Den suverene spurtseieren under norgesmesterskapet i gateløpet peker seg ut som høydepunktet. Der fikk han endelig bevist sine sylskarpe spurtegenskaper selv Alexander Kristoff sliter med å matche på treningene.

Det har vært god framgang i år, samtidig har jeg mye å gå på. Det har vært noen perioder med sykdom i år, men jeg har klart å vise mer av hva som bor inni meg. Det er helt klart at NM ble et stort høydepunkt for meg, der fikk jeg endelig bevist hva jeg kan på nasjonal scene. Det har også vært noen kjekke oppturer og resultater underveis i sesongen. Nå er fokuset å komme meg ut av kyssesyken og etterhvert komme tilbake i lett trening, avslutter Erlend

pallen

Share