Team Coop i Spania webDen siste uken har Team Coop tråkket mange mil på de spanske landeveier. Hver dag har guttene tilbakelagt nærmere 200 kilometer for å sikre seg et optimalt utgangspunkt inn mot en lang sesong.

- Til nå har vi vært veldig heldige med været, sol og skyfritt hver eneste dag. Guttene har holdt seg friske og hele gjengen fullfører treningene, bank i bordet, sier sportsdirektør Magnus Børresen.

Fra hotellet i sommerbyen Calpe setter guttene ut på turer opp mot 7 timer lange. For å krydre turene og sikre grunnivået, har Børresen lagt inn intervaller i planen. Opp og ned fjellene blir det fort 3500 meter med klatring og 170 kilometer.

 

- Flere av rytterne har hatt en veldig god treningsvinter og har aldri kjørt bedre. Treningen blir individuelt tilpasset med forskjellige drag og økter for den enkelte rytter, forklarer Børresen.

Magnus forsikrer oss om at rytterne ikke er for tidlig i form, styrken skyldes kun god trening som har sikret et svært godt utgangspunkt. Med gode tilbakemeldinger fra det sportslige utvalget, kan Magnus gjøre små justeringer som sikrer topp resultat.

IMG 2323 web

Trening er ikke det eneste rytterne har gjort i Spania, og Børresen kan rapportere om ivrige supportere under fotballkampen mellom Valencia og Las Palmas. Magnus forteller og om godt samhold innad i gruppen, og at de nye rytterne fra inn- og utland finner seg godt til rette. I løpet av leiren har både Erlend Blikra og Krister Hagen bursdag, og vi håper de har en flott feiring!

Share